Novi Sad: Uručeni vaučeri i rešenja o jednokratnoj pomoći obolelima od retkih bolesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2024, 16:43

Novi Sad: Uručeni vaučeri i rešenja o jednokratnoj pomoći obolelima od retkih bolesti

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski poručila je danas u Novom Sadu prilikom uručenja rešenja o jednokratnoj pomoći i vaučera za kupovinu lekova i vaučera za rehabilitaciju obolelima od retkih bolesti i njihovim porodicama, da je pružanje pomoći ljudima kojima je ona najpotrebnija prioritet rada ovog ministarstva.
Đurđević Stamenkovski je istakla da je ministarstvo tu da brine o svim osetljivim grupama i sasluša probleme s kojima se susreću, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.
"Teret obolelih od retkih bolesti ne može da bude samo na njihovim leđima već ga moramo svi zajedno deliti", ocenila je ministarka.
Ona je poručila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uručeni vaučeri i rešenja o jednokratnoj pomoći obolelima od retkih bolesti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Maj.2024

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski poručila je danas u Novom Sadu prilikom uručenja rešenja o jednokratnoj pomoći i vaučera za kupovinu lekova i vaučera za rehabilitaciju obolelima od retkih bolesti i njihovim porodicama, da je pružanje pomoći ljudima...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.