Evroliga: Makabi se budi, pao Uniks u Kazanju

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Makabi se budi, pao Uniks u Kazanju

Posle lošeg početka, Makabi se budi. Izraelski šampion slavio je u Kazanju protiv Uniksa 74:73, u prvom meču osmog kola Evrolige.

U neizvesnom finišu, u penal završnici, bolje su se snašli gosti iz Tel Aviva i ostvarili četvrti trrijumf u Evroligi, dok je ruski tim ostao na samo dve pobede.

U pobedničkom timu, najbolji je bio veteran Dejvon Smit sa 16 poena, Ajverson je ubacio 12, a Sili 11. Kod Uniksa, Kit Lengford je postigao 22 poena, a Antipov 12.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Željku derbi Istanbula, slavlje Makabija

Izvor: B92, 17.Nov.2016

Košarkaši Makabija pobedili su Uniks u Kazanju sa 74:73, u prvom meču osmog kola Evrolige...Izraelski šampion ostvario je četvrtu pobedu u sezoni, dok Uniks sada ima 2-6 na pretposlednjem mestu...Makabi je dobio prvu deonicu sa 25:17, ali se Uniks brzo vratio, pa je u finišu bilo veoma neizvesno....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.