Izvor: Blic, 26.Maj.2024, 16:24

DEČAKE NAPAO ČOPOR LUTALICA U NOVOM PAZARU Zadobili više od 25 UJEDA: "Meso je visilo sa njega, otkinuli su mu DEO UHA" (FOTO)

Stravičan događaj desio se u Novom Pazaru pre dva meseca, kada su psi lutalice gotovo rastrgli dvojicu dečaka, dvojicu braće stare sedam i pet godina dok su se šetali u blizini svoje porodične kuće. Zadobili su tada preko 25 ujeda, i odmah su hospitalizovani u novopazarskoj bolnici. Na svu sreću nisu bili životno ugroženi, ali njihova porodica još uvek je zabrinuta za svoje najmlađe ukućane, ali i za sve druge građane jer bez obzira na to što se njima dogodilo, još uvek nema rešenja za ovaj ogroman problem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.