ŠOK ISPOVEST MARKA OSMAKČIĆA: Trenirao sam sa Rođerom i imao S*KS u nemačkom rijalitiju na WC ŠOLJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 17:00

ŠOK ISPOVEST MARKA OSMAKČIĆA: "Trenirao sam sa Rođerom i imao S*KS u nemačkom rijalitiju na WC ŠOLJI" (VIDEO)

Sve ispričao!

Marko Osmakčić je u radio emisiji kod Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Karića otkrio da je trenirao sa slavnim Rodžerom Federerom.

- Trenirao sam par puta s njim. Nismo kućni prijatelji, ali da ga sretnem na ulici naravno da bismo se pozdravili - rekao je Marko i nastavio:

- Federer je super lik, jako prizeman, duhovit, iako ne deluje tako na terenu. Spoljnom svetu izgleda kao perfekcionista i jeste jako dobar u svemu što radi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema skandale i nije varao žene... ali siguran sam da iza toga stoji i puno grešaka. On nije kao naš Nole - Nole je stvaran, on se ljuti kad je ljut, šali se kad mu se šali, ako hoće da polomi reket on polomi reket, Rodžer ne, ali će verovatno popizdeti tek kada dođe kući.

Marko je otkrio i da je pre Zadruge učestvovao u dva rijalitija - jedan u Nemačkoj, drugi u Švajcarskoj, tokom kojeg je bilo i s*ksa.

- Popili smo i ušli u WC, to je bio blam, bolje da smo u krevetu to uradili. I ušli u WC, ona mi kaže da pomerim kameru i ja to uradim, ali kamera je i dalje snimala i sve se videlo. Kao pornić je izgledalo - rekao je Marko, a Janjuš i Stefan ga pitali:

- Da li je poklopac na šolji bio spušten ili ne?

- Jeste, šta da radim,,, da upadne - smejao se Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.