NASTAVILA SAM DALJE! Sanja Stanković za SD - KONAČNO OTKRILA da li je U VEZI, a onda pomenula Matoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 18:17

"NASTAVILA SAM DALJE!" Sanja Stanković za SD - KONAČNO OTKRILA da li je U VEZI, a onda pomenula Matoru

"Ona i ja nismo više zajedno...!"

Sanja Stanković je za naš portal Srbija Danas, prokomentarisala sinoćno "podizanje" bivše devojke, Jovane Tomić Matore, među njih četvoro za nominaciju, pa je ipak na kraju najmanje glasova publike imala Nina Babić.

Ona nam je takođe rekla i da je videla da je povezuju već sa nekim muškarcima, pa je otkrila za Srbija Danas, da li je u vezi:

#stayhome

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Apr 14, 2020 at 2:00am PDT

- Ona i ja nismo više zajedno. Da li uradi nešto dobro ili loše, ja ne želim da se oglašavam. Da ne ispadne da želim taj čuveni kadar preko nekog. Nastavila sam dalje. Vidim, povezuju me sa nekim muškarcima. Sama sam, na sreću većine - bila je jasna Stankovićeva za naš portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.