Konačno MRVA neopisive sreće u životu Uroša Stanića - ne može da dođe sebi nakon scene! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 13:52

Konačno MRVA neopisive sreće u životu Uroša Stanića - ne može da dođe sebi nakon scene! (VIDEO)

Nalet emocija.

Uroš Stanić i dalje pati što više nije u bliskom prijateljskom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem i Aneli Ahmić, a prethodne noći je pokušao da im se ponovo približi.

On je došao kod njih u rehabilitaciju, u nadi da će doći do pomirenja, a onda su se svo troje prisetili zajedničkih trenutaka.

- Reci mi kako se osećaš kada se vratiš u ovu sobu ovde, je l' ti lepo bude? - pitao je Janjuš.

- Pa ne znam čudno mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, vraćaju mi se neke emocije, mnogo mi je drago da sam opet ovde. Vraćaju mi se neka sećanja kako smo se družili - rekao je Uroš setno.

- Šta ti najviše nedostaje? - pitao je Janjuš.

- Kad smo pogađali gradove, kad smo te masirali Aneli i ja, kad je bila mađarska nedelja, sve su mi to neke lepe uspomene - rekao je Uroš.

- Porazmisli malo o svojim postupcima, pa se onda vrati sutra, biće nam lepše da sutra popričamo - rekao je Janjuš.

- Vidimo se Janjuše i Aneli - rekao je Uroš.

- Je l' znaš ti da je moja Kruna rekla da pozdravim Uroša, kaže da joj je bilo zanimljivo kad smo se zezali, gledala je sve klipove - rekao je Janjuš Aneli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.