ZVEZDA PRED VELIKIM POJAČANJEM: Reprezentativac na Marakani! A Olimpijakos KRADE Stankovićev stub igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 10:46

ZVEZDA PRED VELIKIM POJAČANJEM: Reprezentativac na Marakani! A Olimpijakos KRADE Stankovićev stub igre

Trener crveno-belih ga dobro poznaje.

Crvena zvezda bi uskoro mogla da pojača svoj vezni red, ali to zavisi pre svega od dva faktora. Sportski žurnal prenosi da će Ogenji Onazi stići na Marakanu jedino ukoliko Njegoš Petrović bude prodat ili ako se proceni da Seku Sanogo ne može da se vrati na nivo igara pre povrede i pauze u Al Itihadu.

Olimpijakos je navodno veoma zainteresovan za Petrovića koji se posebno istakao svojim igrama u prethodnoj polusezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

Onaziju su ostala još dva kola u turskom šampionatu gde se sa Denizlijem bori za opstanak, ali sva je prilika da će napustiti taj klub po isteku pozajmice.

Reprezentativac Nigerije nije u prvom planu posle oporavka od povrede, takođe je i nezadovoljan zbog kašnjenja sa platama, pa su čelnici kluba i gradonačelnik morali da ga ubeđuju da ostane u klubu.

Dejan Stanković dobro poznaje kvalitete momka koji je svojevremeno nastupao i za Lacio, pa će čelnici "crveno-belih" sasvim sigurno učiniti sve kako bi ispunili želju svom terenu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Joana Timofekijuk, devojka fudbalera Florinela Komana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRZO SE SNAŠLI: Igokea će odlazak Apića nadoknaditi bivšim igračem Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020

Ugovor potpisan na 1+1 godinu...U danu kada je Igokea na veliko iznenađenje svih saopštila da će posle samo 11 dana provedenih u klubu Dragan Apić napustiti Lakataše, uspeli su u redovima šampiona Bosne i Hercegovine da brzo reaguju i pronađu zamenu...Igrač koji je uskočio na Apićevo mesto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.