BRZO SE SNAŠLI: Igokea će odlazak Apića nadoknaditi bivšim igračem Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 18:12

BRZO SE SNAŠLI: Igokea će odlazak Apića nadoknaditi bivšim igračem Partizana (FOTO)

Ugovor potpisan na 1+1 godinu.

U danu kada je Igokea na veliko iznenađenje svih saopštila da će posle samo 11 dana provedenih u klubu Dragan Apić napustiti Lakataše, uspeli su u redovima šampiona Bosne i Hercegovine da brzo reaguju i pronađu zamenu.

Igrač koji je uskočio na Apićevo mesto je nekadašnji centar Partizana Đorđe Gagić koji je danas sa klubom potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

Igokea je uspela da iz nezgodne ituacije izvuče možda i maksimum pošto Gagić već poznaje klub jer je on prošle sezone bio član Igokee u koju je stigao iz Arisa u kojem je počeo sezonu. Osim Partizana u dva navrata, Igokee i Arisa Gagić je u karijeri igrao za Mornar iz Bara, Hemofarm, turski Gazijantep, Istanbul, Jesilgirešun, italijanski Brindizi i beloruski Cmoki Minsk.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.