Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Đoković i Zvezda ‘zvezde dana’

Pred nama je nekoliko veoma zanimljivih sportskih dešavanja.

Od 14.00 počinju četvrtfinalni mečevi Mastersa u Parizu, a meč Novaka Đokovića protiv Marina Čilića trebalo bi da počne u 15.30.
Nakon toga, od 19.00 u beogradskoj Kombank areni, Crvena zvezda dočekuje ekipu Baskonije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u okviru petog kola Evrolige. Pored ovog susreta, ljubitelji košarke će moći da uživaju i u okršajima Žalgirisa i Darušafake od 18 časova, kao i Efesa i Panatinaikosa (18:45).
Takođe, danas je na programu i prvi meč 15. kola Superlige, u kom Vojvodina dočekuje ekipu Radnika od 17 časova.

The post SPORT NA TV: Đoković i Zvezda ‘zvezde dana’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vojvodina danas dočekuje Radnik, ulaz besplatan

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2016

Danas se na "Karađorđu" igra prvi meč 15. kola Superlige između Vojvodine i Radnika...Utakmica protiv tima iz Surdulice ima dodatnu težinu zbog činjenice da je Vojvodini pobeda neophodna kako bi ostala u trci za visok plasman...Šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović svestan je da njegovu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.