Zvezde Granda: Šejla Zonić ima jednu molbu za sve!

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2024, 11:55

Zvezde Granda: Šejla Zonić ima jednu molbu za sve!

Šejla Zonić pobednica muzičkog akmičenja "Zvezde Granda"je suočena sa raznim spekulacijama o planiranom pobedničkom koncertu, a sada ima i jednu molbu za sve! 

Nakon pobede u Zvezdama Granda, Šejla Zonić je suočena sa raznim spekulacijama o planiranom pobedničkom koncertu. U izjavi koju je izdala, Šejla je izrazila zabrinutost zbog širenja lažnih vesti koje su počele da utiču na njen privatni život, porodicu i karijeru.

„Nakon moje pobede u takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zvezde Granda, suočavam se sa raznim glasinama i teorijama o meni, kako u profesionalnom, tako i u privatnom smislu. Posebno su se pojačale spekulacije o mom planiranom koncertu“, navela je Šejla.

Ona je istakla da je želela da izbegne komentarisanje ovih spekulacija, ali da je situacija eskalirala do te mere da je morala da reaguje: „Ovo je počelo negativno da utiče na moj život i na moju porodicu. Molim sve medije i ljude koji izmišljaju moje izjave da prestanu sa širenjem dezinformacija.“

Šejla je apelovala na ljudskost i razumevanje javnosti: „Fokusirana sam na svoju karijeru, nastupe i pesme. Oduzeta mi je prilika da istinski uživam u svojoj pobedi i da je podelim sa svojim najbližima.“

„Još jednom, molim vas za ljudskost i razumevanje. Ne nasedajte na neistinite informacije“, zaključila je Šejla.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.