Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPRIZA ISTANBULA: Jedan navijač Zvezde ubijen, drugi ranjen

Utakmica između Borca i Crvene zvezde, planiran za danas, odložen je zbog tragedije koja se desila u Čačku.

U šturoj vesti objavljenoj na sajtu Superlige saopšteno je da se desila tragedija i da je stradao navijač Crvene zvezde.
UŽAS: Stradao navijač Zvezde, odložen meč u Čačku
Nezvanično saznajemo da je u petak uveče u gradu na Moravi došlo do tuče u kojoj je jedan posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uboda nožem u srce stradao navijač Crvene zvezde.
– Mladić rođen 1995. godine je podlegao povredama, dok je drugi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožen, rekla je za Glas Zapadne Srbije portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović.
Oglasila se i čačanska policija odnosno portparolka Biljana Nastić.
– U tuči koja se noćas desila na gradskom trgu u Čačku jedan maldić je smrtno stradao, dok je drugi zadobio lakše telesne povrede.
ZVEZDINA PODRŠKA SRPSKIM RUSIMA: Na Svetske igre mladih u Zvezdinoj opremi
Ono što je sada najmanje bitno je kada će da bude odigran ovaj meč o čemu će da odluči direktor Superlige.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVERICA: Le Talek se oglasio posle ubistva u Čačku

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2016

Francuski internacionalac Damijen Le Talek oglasio se na društvenim mrežama nakon što je doneta odluka da meč u Čačku bude odložen.. . Naime, Zajednica Superligaša odlučila je da utakmica između Borca i Crvene zvezde bude odložena nakon što je tokom noći u Čačku posle tuče dve grupe navijača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.