Policija privodi učesnike tuče, zna li se ko je ubio Zvezdinog navijača?

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija privodi učesnike tuče, zna li se ko je ubio Zvezdinog navijača?

Posle noćašnjeg tragičnog događaja u Čačku, policija u tom gradu započela intenzivnu potragu za vinovnicima tragedije.

Javnost u Srbiji danas je potresla još jedna tragična vest.

Kako smo objavili ranije danas, navijač Crvene zvezde jutros je podlegao povredama zadobijenim u noćašnjoj tuči u Čačku, kada mu je jedan od pristalica Borca zario nož u srce.

U pitanju je 21-godišnji mladić A. J., a prema informaciji koju je objavio ''Blic'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgleda da još uvek nije poznato ko je vinovnik ove tragedije.

''Policija privodi učesnike tuče, da bi utvrdila ko je A. J. naneo smrtonosne povrede'', navodi pomenuti izvor, povodom ovog događaja.

Takođe, još jedan navijač je hospitalizovan, ali nije životno ugrožen.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I drugi, povređeni mladić ima ubodne rane?

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2016

Nove informacije posle tragičnog incidenta u Čačku....Noćašnja tuča u Čačku između grupe pristalica Borca i Crvene zvezde završila je tragično, smrću 21-godišnjeg navijača beogradskog kluba, a prema danas potvrđenim informacijama, još jedan navijač je hospitalizovan...RTS je danas u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.