Ožegović: Biće mi čudno da zaigram na Marakani

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović: Biće mi čudno da zaigram na Marakani

Građevinari stižu na naš najveći stadion sa željom da se na Banjicu vrate neporaženi. Bez dileme težak zadatak, ne i neostvariv. Saglasan je sa tim i napadač Ognjen Ožegović, koji će se u subotu najverovatnije naći u špicu Rada.
(FOTO: D. Žarković)
U Crvenoj zvezdi sam bio od petlića. Biće čudan osećaj, ali profesionalac sam i daću sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – jasan je Ognjen Ožegović.
Drugi put protiv Zvezde
Ognjen Ožegović u subotu će drugi put igrati protiv matičnog kluba, jesenas je u dresu Voždovca igrao protiv crveno–belih.
Krajem septembra, u šestom kolu prvenstva, Ožegović je ušao u igru u 70. minutu meča na Vračaru. Zamenio je Vladimira Đilasa i u finišu susreta imao je dobru priliku da duplira prednost.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.