Rad ide na Zvezdu, misli na Srem

Izvor: B92, 01.Maj.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad ide na Zvezdu, misli na Srem

Iako njegov tim u subotu gostuje Crvenoj zvezdi, trener Rada Stevan Mojsilović više je koncentrisan na duel sa Donjim Sremom u narednom kolu.

Rad je 14. na tabeli sa 25 bodova, jednim više od pozicije koja direktno vodi u Prvu ligu, dok Sremci imaju dva više.

"Utakmica protiv Donjeg Srema je od ključnog značaja za ostvarenje ovogodišnjeg klupskog cilja. Neophodno je izlečiti neke igrače, neke sačuvati, a pojedince osvežiti za narednu utakmicu sledeće nedelje", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Mojsilović.

"Građevinari" se bore za opstanak, a Zvezda za titulu, pa će meč u subotu na "Marakani" (19:30h) biti veoma važan za oba tima. "Građevinari" imaju i dodatni motiv.

"Igra na našem najvećem stadionu je uvek posebna inspiracija za svakog igrača, igrača i mi idemo "očešljani", "obrijani" sa željom da se prikažemo u najlepšem svetlu", rekao je Mojsilović.

Četiri kola pre kraja Zvezda je lider sa 62 boda, tri više od Partizana, dok je na mestu koje nosi baraž za opstanak.

"Moramo biti realni i sagledati situaciju da je Crvena Zvezda naš najkvalitetniji sastav i da je samo Mrđa postigao 17 golova što je više nego ceo naš tim koji je 16 puta zatresao mrežu. Naš nedeljni rival je napravio odličnu seriju na svom stadionu - u 13 mečeva zabeležili su 12 pobeda, a samo su Sremci uspeli da ostanu neporaženi", dodao je Mojsilović.

Mojsilović je zadovoljan pristupom svojih igrača, u čemu vidi šansu i na Marakani.

"Način na koji igrači pristupaju obavezama i kako rade daju mi mirnoću i sigurnost da imam grupu fudbalera koja može da se suprotstavi svakome pa i lideru šampionata u subotu uveče", zaključio je trener Rada.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad ide na Zvezdu, misli na Srem

Izvor: B92, 01.Maj.2014

Iako njegov tim u subotu gostuje Crvenoj zvezdi, trener Rada Stevan Mojsilović više je koncentrisan na duel sa Donjim Sremom u narednom kolu...Rad je 14. na tabeli sa 25 bodova, jednim više od pozicije koja direktno vodi u Prvu ligu, dok Sremci imaju dva više..."Utakmica protiv Donjeg Srema je od...

Nastavak na B92...

Mojsilović: Neke treba da odmorimo za Donji Srem, neke da sačuvamo od kartona na Marakani… (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Maj.2014, 14:06

Rad su posle prvog dela sezone svi videli kao novog člana Prve lige Srbije. Ipak, promene u Upravi kluba, potom i na klupi, nekoliko vezanih pobeda i Građevinari su u igri za opstanak.. (FOTO: FK Rad). U narednom kolu Rad će gostovati na Marakani Crvenoj zvezdi, ali prema rečima njegovog trenera...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.