Četvrtak, 01.05.2014.

19:30

Rad ide na Zvezdu, misli na Srem

Iako njegov tim u subotu gostuje Crvenoj zvezdi, trener Rada Stevan Mojsilović više je koncentrisan na duel sa Donjim Sremom u narednom kolu.

Izvor: AK

Default images

Rad je 14. na tabeli sa 25 bodova, jednim više od pozicije koja direktno vodi u Prvu ligu, dok Sremci imaju dva više.

"Utakmica protiv Donjeg Srema je od ključnog značaja za ostvarenje ovogodišnjeg klupskog cilja. Neophodno je izlečiti neke igrače, neke sačuvati, a pojedince osvežiti za narednu utakmicu sledeće nedelje", rekao je Mojsilović.

"Građevinari" se bore za opstanak, a Zvezda za titulu, pa će meč u subotu na "Marakani" (19:30h) biti veoma važan za oba tima. "Građevinari" imaju i dodatni motiv.

"Igra na našem najvećem stadionu je uvek posebna inspiracija za svakog igrača, igrača i mi idemo "očešljani", "obrijani" sa željom da se prikažemo u najlepšem svetlu", rekao je Mojsilović.

Četiri kola pre kraja Zvezda je lider sa 62 boda, tri više od Partizana, dok je na mestu koje nosi baraž za opstanak.

"Moramo biti realni i sagledati situaciju da je Crvena Zvezda naš najkvalitetniji sastav i da je samo Mrđa postigao 17 golova što je više nego ceo naš tim koji je 16 puta zatresao mrežu. Naš nedeljni rival je napravio odličnu seriju na svom stadionu - u 13 mečeva zabeležili su 12 pobeda, a samo su Sremci uspeli da ostanu neporaženi", dodao je Mojsilović.

Mojsilović je zadovoljan pristupom svojih igrača, u čemu vidi šansu i na Marakani.

"Način na koji igrači pristupaju obavezama i kako rade daju mi mirnoću i sigurnost da imam grupu fudbalera koja može da se suprotstavi svakome pa i lideru šampionata u subotu uveče", zaključio je trener Rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: