Mojsilović: Neke treba da odmorimo za Donji Srem, neke da sačuvamo od kartona na Marakani… (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Maj.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojsilović: Neke treba da odmorimo za Donji Srem, neke da sačuvamo od kartona na Marakani… (VIDEO)

Rad su posle prvog dela sezone svi videli kao novog člana Prve lige Srbije. Ipak, promene u Upravi kluba, potom i na klupi, nekoliko vezanih pobeda i Građevinari su u igri za opstanak.
(FOTO: FK Rad)
U narednom kolu Rad će gostovati na Marakani Crvenoj zvezdi, ali prema rečima njegovog trenera Stevana Mojsilovića fokus će biti na narednom duelu protiv Donjeg Srema.
Sva moja razmišljanja su okrenuta utakmici protiv Donjeg Srema, koja nam je izuzetno bitna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rekao bih da je to utakmica ovog dela, ako ne i čitave sezone. Znam naravno da pre toga idemo na Marakanu, a Donji Srem spominjem zato što nam je direktan suparnih za opstanak u Super ligi. To je ekipa koja je jedina ove sezone na Marakani uzela jedan bod – upozorio je Mojsilović, koji je potom nastavio:
Imamo dosta posla ovih dana. Treba neke igrače osvežiti, neke izlečiti, neke sačuvati od kartona koje mogu dobiti na Marakani, pa da ne igraju protiv Donjeg Srema. Nekima je potreban i dodatni rad da bi bili spremni za te tri utakmice koje slede posle meča sa Crvenom zvezdom.
Mojsilović je o Crvenoj zvezdi, uoči gostovanja na Marakani, govorio biranim rečima:
Crvena zvezda je skup naših najkvalitetnijih, najiskusnijih igrača. Ona je ovog proleća pobedila na deset utakmica uzastopno, izgubila je samo derbi. Samo Dragan Mrđa je postigao više golova nego cela ekipa Rada, mi smo dali ove sezone 16 golova. To dovoljno govori o težini posla koji imamo na Marakani. Na neki način rekao bih da je taj meč u sklopu priprema za ono što posle sledi. Treba da odemo na taj meč očešljani, obrijani, u najlepšem odelu i da uživamo u hramu srpskog fudbala, što stadion Crvene zvezde svakako jeste. Naravno da je Zvezda u svakoj prilici jeste, bila je i biće inspiracija za svakog igrača. Sa te strane vidim da su naši igraći orni i spremni, da odlično rade. To mi daje mirnoću i sigurnost.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ožegović: Biće mi čudno da zaigram na Marakani

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2014, 01:09

Građevinari stižu na naš najveći stadion sa željom da se na Banjicu vrate neporaženi. Bez dileme težak zadatak, ne i neostvariv. Saglasan je sa tim i napadač Ognjen Ožegović, koji će se u subotu najverovatnije naći u špicu Rada.. (FOTO: D. Žarković). – U Crvenoj zvezdi sam bio od petlića....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.