Odstranjivanje viška u Zvezdi: Ponovo taj Džošua Parker

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odstranjivanje viška u Zvezdi: Ponovo taj Džošua Parker

Da li će reprezentativac Antigve i Barbude ovoga leta konačno napustiti stadion Rajko Mitić

Crvena zvezda uveliko radi na konsolidaciji finansijskog stanja, pa igrač na kojeg se ne računa, a nalazi se na platnom spisku kluba, predstavlja ogroman teret za i onako limitiran budžet srpskog šampiona. Upravo je takav primer Džošue Parkera, kome ugovor u Ljutice Bogdana ističe u decembru ove godine, ali bi on, prema pisanju Žurnala, mogao da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub već ovog leta.

Naravno, sve će zavisiti od toga da li će reprezentativac Antigve i Barbude uspeti da pronađe novi klub, jer se ni u prethodnim nije previše proslavio, a u Zvezdi su mu najviše zamerali to što se nije u potpunosti pridržavao profesionalnih obaveza.

Parker (25) je na stadion Rajko Mitić stigao u januaru 2015. godine i potpisao dvogodišnji ugovor, a prvi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Aberdinu, nakon čega mu je uprava crveno-belih ponudila raskid saradnje, ali je on to odbio uz obrazloženje da nije zadovoljan ponuđenim uslovima.

Sličnu mogućnost imaće i ovog leta, pa ostaje da se vidi da li će je iskorstiti ili će sačekati januar i kao slobodan igrač pokušati da pronađe tim u kojem bi nastavio profesionalnu karijeru.

Parker je ponikao u Kvins Park Rendžersu, a kasnije je igrao još ui Nortemptonu, Vikobmu, Odlamu, Oksfordu i Domžalama, nakon čega je stigao na Marakanu.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GENERALKA U ZVEZDI: Ko dolazi, a ko ide

Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016

Crvena zvezda se sprema za kvalifikacije za Ligu šampiona. Na redu je renoviranje igračkog sastava, dovođenje novih igrača, ali i oslobađanje od “balasta”.. . Da bi klub došao do novca, potrebno je prodati neke igrače, ali su i oni koji ne igraju, a primaju platu veliko opterećenje za budžet...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.