Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO LICE NA MARAKANI: Stiglo prvo pojačanje pred Spartu, ugovor na tri godine (VIDEO)

Crvena zvezda je danas potpisala prvo od tri u medijima najavljena pojačanja, odbrana tima je sada kompletna, čekaju se golman i krilni napadač.

Kako je HotSport još pre više od mesec dana njavio, danas se ostvarilo. Levi bek Milan Rodić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Bivši fudbaler OFK Beograda dolazi iz Krila Sovjetov, a crveno-beli su dužni da plate 250 hiljada evra >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na ime obeštećenja.
Milan Rodić je ove sezone već odigrao dva meča za tim iz Samare u drugoj ligi i upisao je jednu asistenciju. Pogledajte potpis ugovora predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i Milana Rodića.

The post NOVO LICE NA MARAKANI: Stiglo prvo pojačanje pred Spartu, ugovor na tri godine (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pao još jedan potpis - Rodić je Zvezdin!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2017

Bivši fudbaler OFK Beograd i Zenita Milan Rodić parafirao je u petak ugovor sa vicešampionom Srbije...Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je jedanaesto pojačanje u tekućem prelaznom roku, pošto je danas ugovor potpisao levi bek Milan Rodić...Bivši fudbaler OFK Beograda, Zenita i Krila Sovjetov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.