Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEBESKI SKOK: Edo Murić je zalepio kapitena Crvene zvezde (VIDEO)

Vruće je počeo drugi meč finalne serije KLS lige između Partizana i Crvene zvezde, a prvi lep potez pripao je crno-belima.

Tačnije Edu Muriću. Slovenac iz redova Partizana je na fenomenalan način zalepio “bananu” Luki Mitroviću.

Nedugo zatim je i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Deron Vilijams imao zakucavanje jednom rukom…

(Izvor: YouTube/Planeta Sport TV)
The post NEBESKI SKOK: Edo Murić je zalepio kapitena Crvene zvezde (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUUM: Micić zakucao preko Murića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Jun.2016

Crvena zvezda je posle “minus deset” uspela da stigne Partizan i sada je 25:23 za crno-bele.. . Zvezda je do minus dva stigla neverovatnim potezom Vase Micića. Plejmejker Crvene zvezde je pronašao prostor, ušao u reket, a potom zakucao preko Ede Murića.. (Izvor: YouTube/Sport Nation). The post...

Nastavak na HotSport.rs...

POTPUNO OPUŠTEN: Grobari su Milera gađali novčićem, evo šta je on uradio sa kovanicom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Jun.2016, 00:48

Kvinsi Miler je propisno nasmejao voditelje TV Arena sport, kao i gledaoce kraj malih ekrana kada su ga Grobari gađali novčićima.. . Amerikanac je podigao jednu kovanicu sa poda i onda je usledila urnebesna reakcija. Miler je odigrao igru “Pismo ili glava”. Evo kako je to izgledalo…. (Izvor:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.