MILOJEVIĆ O ŠANSAMA: Ne krivim Boaćija, OVO nam je POTREBNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ O ŠANSAMA: Ne krivim Boaćija, OVO nam je POTREBNO! (FOTO)

Zvezda i Partizan remizirali u 155. Večitom Derbiju.

Vladan Milojević, trener Zvezde, dao je ocenu 155. Večitog derbija:

- Vladimir Stojković je spasao Partizan, blistao je, kao i uvek u Evropi - kratko je rekao trener crveno-belih na konstataciju da je povratnik u tabor crno-belih bio najbolji u protivničkom timu.

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Da li su OVO bili penali? (VIDEO)

NEZAPAMĆENO PONIŽENJE: Grujić i Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POKAZALI Zvezdi kako se DEKLASIRA Arsenal! (VIDEO)

Crvena zvezda je imala nekoliko sjajnih prilika da zabeleži pobedu. Jednu od njih nije iskoristio Boaći, zbog lošeg terena, kada je lopta nezgodno odskočila.

- Ako je tako trebalo da se desi, onda ne treba žaliti. Akcija je dobro urađena, nije nam pomogao teren, negde će pomoći, negde odmoći. Čestitam momcima na fantastičnoj igri, izdigli su se iznad sitnih problemčića, to je tako u fudbalu - istakao je Milojević.

Predstojeća pauza dobro će doći timu sa Marakane, po Milojevićevim rečima:

- Treba nam odmor, igrači će dobiti par slobodnih dana. Od 10. juna igramo non-stop utakmice, treba nam vreme da se oporavimo, imamo povređene igrače, koje treba da spremimo za nastavak sezone - otkrio je Vlada Milojević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Zvezde zna ko je Partizan ''uveo u Evropu''

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2017

Kratko i jasno od strane Vladana Milojevića...Opšta je ocena da je golman Partizana Vladimir Stojković večeras bio najbolji akter 155. večitog derbija...To je posle meča na neki način potvrdio i šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević...Međutim, on se u svom komentaru nije zadržao...

Nastavak na Sportske.net...

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta je Ostojić rekao o penalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 10:44

Crveno i crno-beli remizirali u 155. večitom derbiju...Mnogo se očekivalo od 155. večitog derbija pošto su Crvena zvezda i Partizan prethodno obezbedili i plasman u Ligu Evrope. Međutim, očigledno prilično istrošeni igrači večitih rivala nisu po lošem terenu stadiona ''Rajko Mitić'' pružili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.