Košarkaši Zvezde izgubili od CSKA u Areni

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde izgubili od CSKA u Areni

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od CSKA iz Moskve sa 59:85 (10:22, 17:22, 7:21, 25:20), u utakmici sedmog kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Tejlor Ročesti sa 15 poena i pet asistencija, a 12 poena postigao je Džejms Feldin. Pero Antić dodao je devet poena i pet skokova, a Milko Bjelica osam poena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i šest skokova.

CSKA su predvodili Nando De Kolo sa 16 poena, Kajl Hajns sa 13 poena i sedam skokova, Kori Higins sa 12 poena, kao i Serhio Rodriges sa 11 poena i devet asistencija.

Zvezda je čvrstom odbranom počela meč protiv CSKA u Beogradskoj areni. Moskovljani su ipak sredinom deonice predvođeni Andrejom Voroncevičem i De Kolom uspeli delimično da se odvoje, da bi u finišu deonice otišli na plus 12, 22:10.

Crveno-beli su sa konfuznom igrom u napadu nastavili i u drugoj četvrtini. Moskovljani su u nekim trenucima imali i 17 poena prednosti, da bi Zvezda sredinom deonice došla na 10 poena zaostatka, 25:35.

Ekipa Dimitrisa Itudisa do poluvremena je nakon nekoliko bespotrebnih faulova igrača Zvezde ponovo došla do vođstva od 17 poena, 27:44.

Serijom 9:0 na početku drugog poluvremena, CSKA je praktično rešio utakmicu, pošto je imao prednost od 26 poena.

U nastavku utakmice Zvezda nije uspela da pronađe napadački ritam, u trećoj četvrtini postigla je samo sedam poena, što je CSKA dodatno iskoristio da poveća prednost, a i na kraju ostvari ubedljiv trijumf.

Zvezda je pretrpela treći uzastopni poraz u Evroligi i sada ima skor od dve pobede i pet poraza, a CSKA ima šest pobeda i jedan poraz.

U osmom kolu u petak Zvezda će u Atini igrati protiv Olimpijkosa, a CSKA će dočekati Fenerbahče.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.