Odavno nismo gledali slabiju Zvezdu, CSKA demolirao našeg šampiona!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odavno nismo gledali slabiju Zvezdu, CSKA demolirao našeg šampiona!

Jako loše izdanje Crvene zvezde danas u Kombank areni.

Odavno nismo gledali lošije izdanje Crvene zvezde mts.

Oni su večeras u Kombank areni poraženi od jednog od glavnih favorita za osvajanje titule Evrolige, ekipe CSKA, sa 59:85 (10:22, 17:22, 7:21 i 25:20).

Od samog starta su gosti vodili, nisu ispuštali prednost, a već su na kraju prve deonice napravili veliku zalihu od 12 poena najviše zahvaljujući dobroj odbrani koju je postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dimitris Itudis.

Nije bilo raspoloženih u redovima crveno-belih osim Ročestija i Antića, Bjelica nije bio na nivou od nekih prethodnih utakmica, a ostali su igrali slabu odbranu zbog čega se najviše nervirao Branko Lazić.

Ćaćo Rodrigez je pogodio dve trojke u drugoj deonici za tada najveću prednost od +16, a onda je usledila i serija Crvene zvezde od 6:0 za kakvu-takvu nadu.

Ipak, gosti su nekako igrali bez pritiska što im se u potpunosti odrazilo na šut, i to na dobar način, pa su Hajns i Higins ubrzo vratili prednost i ne samo to, bilo je i +17 za kraj drugog poluvremena.

Sve je bilo jasno početkom treće deonice.

CSKA pravi seriju od 9:0 preko Hajnsa, De Koloa i Kulagina, bilo je +26, nakon poena Klajburna i +28, nije ta prednost bila dostižna za Crvenu zvezdu koja nije izgledala danas motivisano protiv boljeg protivnika.

                          BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Podaci da su četvorica košarkaša domaće ekipe imala negativan indeks na poluvremenu, a petorica na kraju treće četvrtine (Kešelj, Radičević, Dobrić, Lazić, Feldin), kao i da je na ulasku u poslednju deonicu samo Ročesti imao više od 5 poena u dresu Crvene zvezde, vam sve govore o igri našeg tima danas.

Krajem treće deonice ekipa CSKA je povećavala prednost, bilo je i +33.

Delije su takođe imale sve manju želju za pesmom i bodrenjem svog omiljenog tima, pobednik je već bio poznat sredinom treće deonice, ako ne i ranije.

Crvena zvezda je uspela donekle da ublaži ovaj poraz, statistika je popravljena, ali slaba uteha za navijače ovog tima.

Dakle, nakon 7 odigranih utakmica, Crvena zvezda ostaje na samo 2 pobede, sada ima i 5 poraza i biće u donjem domu. Sa druge strane, CSKA je prvoplasirana ekipa, ima 6 pobeda i 1 poraz.

U Zvezdi najbolji Ročesti sa 15 poena, 5 asistencija i 2 ukradene lopte, Feldin je postigao 12 poena i samo su njih dvojica postigli preko 10 poena. Na drugoj strani četvorica su bili dvocifreni, De Kolo 16 poena, Hajns 13, Higins 12, a Rodrigez 11 uz 9 asistencija.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin najteži poraz u Evroligi na domaćem terenu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017

Ne može se samo s Ročestijem na ovakav CSKA..Čudo se nije dogodilo, Crvena zvezda nije ponovila podvig iz prošle sezone, iako je verovala da CSKA može da padne. Ostaje samo gorka uspomena na najteži poraz u Evroligi na domaćem terenu i košarkaški čas iz kojeg tim sa Malog Kalemegdana mora da...

Nastavak na MozzartSport.com...

EL - Brose se digao iz pepela, Dorel Rajt junak u pobedi nad Barsom

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Poraz koji je nemački šampion pretrpeo od Fenerbahčea nakon tri vezana trijumfa očito nije uzdrmao tim Andree Trinkijerija. Brose Bamberg večeras savladao Barselonu...Aktuelni šampion Nemačke vezao je tri pobede pred duel sa Fenerbahčeom, a onda je kapitulirao na svom terenu i prekinuo trijumfalni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.