Den Tana: Vođe navijača su najveći neprijatelji srpskog fudbala

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Den Tana: Vođe navijača su najveći neprijatelji srpskog fudbala

Bivši predsednik Crvene zvezde Den Tana smatra da su najveći problem srpskog fudbala huligani koji svojim klubovima prave probleme.

"Mrzimo Beograd" i "ćiribu ćiriba" obeležili vojvođanski derbi

Navijači Rada upalili "šahovnicu" FOTO

Roditelji navijača osnovali udruženje "Hoćemo istinu"

Ronaldinjo na meti navijača, stradao mu sajt

- Arsenal je uzeo Arape kao svoje sponzore. Oni su dali 100 miliona da bi se završio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stadion "Emirati". Naši navijači moraju da postanu svesni da treba da pomažu klubu, a ne da mu odmažu. Da plate da uđu na stadion, a ne da nose baklje i prave probleme klubu koji onda mora da plaća kazne - tvrdi Den Tana za list Danas.

Po njegovom mišljenju u ovaj problem pored države moraju da se uključe i "pravi" navijači.

- Sve zavisi od mladih ljudi, kao što je rekao ministar Dačić, koji moraju da se sklone od vođa navijača, najvećih neprijatelje našeg fudbala - rekao je Tanasijević.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.