Vođe navijača su najveći neprijatelji srpskog fudbala

Izvor: Danas, 17.Maj.2011, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođe navijača su najveći neprijatelji srpskog fudbala

Jedan od gostiju Fudbalskog saveza Srbije na otvaranju srpske „kuće fudbala“ u Staroj Pazovi bio je i Dobrivoje Tanasijević Dan Tana, bivši predsednik FK Crvena zvezda koji važi za jednog od najvećih i najuticajnijih imena iz Srbije u svetskom fudbalu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan Tana: ''Navijači treba da pomognu klubu, ne da samo pale baklje i prave probleme''

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2011

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde bio među zvanicama na svečanom otvaranju Kuće fudbala u Staroj Pazovi. Ističe značaj ovog objekta, ali i naglašava da još mnogo uslova mora da bude ispunjeno za uspeh srpskog fudbala.

Nastavak na Sportske.net...

Den Tana protiv vođa navijača

Izvor: RTS, 18.Maj.2011, 14:08

Dobrivoje Tanasijević rekao da su vođe navijača najveći problem srpskog fudbala. Bivši predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda smatra da ekonomija i fudbal moraju da se ujedine kako bi došlo do napretka sportskih društava...Dobrivoje Tanasijević smatra da su mladi ljudi najvažniji za razvoj fudbala...

Nastavak na RTS...

Jedan meč bez publike za paljenje "šahovnice"

Izvor: S media, 18.Maj.2011

Rad će naredni meč igrati bez publike zbog toga što su njegovi navijači zapalili zastavu Hrvatske na nedeljnom meču protiv Crvene zvezde, odlučila je Disciplinska komisija Jelen Super lige. ..Den Tana: Vođe navijača su najveći neprijatelji srpskog fudbala.."Mrzimo Beograd" i "ćiribu ćiriba"...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.