Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac neće da se izvini Hrvatu na nokautu!

Srpski štoper Milan Biševac nije bio poznat po ispadima, ali je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Lensa, PSŽ-a, Liona i Lacija imao "žutu minutu" na meču sa Kaenom, kada je udario pesnicom Ivana Santiniju i dobi zasluženi crveni karton. Defanzivac Meca kaže da nema nameru sa se izvini hrvatskom napadaču.

- Ne pada mi na pamet da mu se izvinim. Samo mi je žao saigrača koje sam ostavio na cedilu. Otkako igram fudbal nisam doživeo da se neki igrač tako ponaša na terenu. Ne želim ni ime da mu pomenem. Stalno me je udarao laktovima i koristio niske udarce - objasnio je štoper Meca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.