APOEL ima novi predlog za Savićev transfer, da li se Zvezdi dopao?

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APOEL ima novi predlog za Savićev transfer, da li se Zvezdi dopao?

Pojavila se i druga formula za realizaciju transfera.

Već nekoliko dana traju medijske spekulacije i u Srbiji i na Kipru u vezi sve izvesnijeg transfera Zvezdinog štopera Vujadina Savića u kiparski APOEL.

Ova priča je najveći odjek imala nekoliko sati pre utakmice između Suduve i Crvene zvezde, jer je uslov Kiprana bio da savić ne nastupi za crveno-bele kako bi imao pravo nastupa za APOEL u nastavku kvalifikacija.

Taj meč je Savić odgledao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa klupe za rezerve, pa su se posle povratka crveno-belih iz Litvanije dodatno pojačala medijska interesovanja za ovaj transfer.

Prva informacija bila je da Kiprani nude pozajmicu s pravom otkupa, a sada prema saznanjima ''Mozzartsporta'' imaju i drugi predlog koji podrazumeva Savićev odlazak u APOEL bez obeštećenja, ali bi Zvezda kasnije imala određene procente od sledećeg Savićevog transfera.

Navodno, ovaj predlog je zainteresovao čelnike Zvezde, ali treba se dogovoriti i oko procenata - 10, 20, možda 30 posto?
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrđeno, Vujadin napušta ''Marakanu''! Ovo su konačni uslovi, hoće li Zvezda nešto zaraditi?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 13:13

Poznati svi najvažniji detalji transfera...Od početka ove nedelje spekulisalo se u medijima o interesovanju kiparskog APOEL-a za Zvezdinog štopera Vujadina Savića, a iako sa ''Marakane'' nije bilo potvrde tog interesovanja, činjenica da njega nije bilo u igri protiv Suduve u Litvaniji (što je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.