Potvrđeno, Vujadin napušta Marakanu! Ovo su konačni uslovi, hoće li Zvezda nešto zaraditi?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Vujadin napušta ''Marakanu''! Ovo su konačni uslovi, hoće li Zvezda nešto zaraditi?

Poznati svi najvažniji detalji transfera.

Od početka ove nedelje spekulisalo se u medijima o interesovanju kiparskog APOEL-a za Zvezdinog štopera Vujadina Savića, a iako sa ''Marakane'' nije bilo potvrde tog interesovanja, činjenica da njega nije bilo u igri protiv Suduve u Litvaniji (što je bio prvi uslov Kiprana) bila je jasan signal da se transfer uveliko priprema.

U prethodnih par dana bilo je dilema da li će Savić otići na Kipar samo na jednogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozajmicu sa pravom otkupa, ili će odmah okončati ugovor sa šampionom Srbije, a ''Telegraf'' danas prenosi da je postignut konačan dogovor.

Pomenuti izvor navodi da mu je potvrđeno da Savić iz Zvezde odlazi bez obeštećenja, ali da će klub iz Ljutice Bogdana imati čak 50 procenata od sledećeg Savićevog transfera.

Njegov novi klub će se, baš kao i Crvena zvezda takmičiti u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prvi rival u drugom kolu biće im bolji iz duela Slovan - Sutjeska. S obzirom da nije nastupio protiv Suduve, Savić će odmah moći da se stavi na raspolaganje treneru APOEL-a i za evropske utakmice.

Iskusni defanzivac je 1. jula napunio 29 godina, u Zvezdi je u ovom ''mandatu'' proveo dve godine, deo je najvećih uspeha kluba posle Barija, a ugovor mu je sa crveno-belima važio do leta 2022.

Ipak, ovog leta nije bio u prvom planu kod trenera Milojevuića, prednost su dobili Babić i Milunović, pa rastanak i nije neočekivan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.