Izvor: Radio 021, 21.Nov.2020, 22:28

VIDEO: Vučić pre 11 godina kritikovao Tadić jer govori na sahrani patrijarha, sada radi to isto

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće na sahrani patrijarha Irineja, iako je sam Vučić 11 godina ranije kritikovao takav potez tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, koji je govorio na sahrani patrijarha Pavla.

Na taj događaj podsetila je Stranka slobode i pravde, objavivši video Vučića na Tviteru.

"Nije bilo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Borisu Tadiću da traži direktan prenos, pa da on učestvuje u iznošenju kovčega, to rade srpske vladike. Nije mu bilo mesto na sednici Sinoda, nije mu bilo mesto ni da govori posle vaseljenskog patrijarha. On je trebalo tu da bude, to mu ne sporim, to je njegova obaveza bila, ali ne da drži govor, kao što mu nije bilo mesto ni da drži govor u Sinodu", rekao je Vučić 2009. godine, gostujući na televiziji B92.

Vučić: Predsednik Srbije ne treba da govori na sahrani patrijarha pic.twitter.com/Jmwr8qAAdx

— Stranka slobode i pravde (@SlobodaIPravda) November 21, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić 2009. kritikovao Tadića, a on držao govor na sahrani patrijarha

Izvor: Danas, 22.Nov.2020, 14:19

Stranka slobode i pravde postavila je na svom Tviter nalogu video u kome sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić 2009. godine kritikuje tadašnjeg predsednika Borisa Tadića koji je govorio na sahrani patrijarha Pavla.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.