Uživo: Pobeda Zimonjića, Ana stigla do ubedljivih 5:2 protiv Jelene!

Izvor: Blic, 18.Jan.2013, 04:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Pobeda Zimonjića, Ana stigla do ubedljivih 5:2 protiv Jelene!

Dobrodošli na još jedno druženje sa srpskim teniserima i teniserkama koji će igrati treće kolo u muškom i ženskom singlu, drugo kolo u ženskom i prvo u mešovitom dublu. Novak Đoković i Janko Tipsarević igraće protiv Radeka Štepaneka odnosno Žilijena Benetoa za plasman u osminu finala, Bojana Jovanovski sa Melindom Cink za treću rundu u dublu, dok će Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik otvoriti takmičenje u mešovitim dublovima. Svi oni biće u senci najvažnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << duela trećeg kola ženskog singla između Ane Ivanović i Jelene Janković. Ostanite sa nama u blogu uživo!

03:20 - Teniserke popravljaju igru (3:2)

Ana je održala brejk prednosti a Jelena je popravila igru na svom servisu ne dopustivši ni poen da izgubi.

03:14 - Ana preokrenula na 2:1

Vođstvo Jelene nije pokolebalo Anu da nastavi sa agresivnom igrom s tim što je naredna dva gema osvojila više zahvaljujući Jeleninim greškama.

Malo je dobrih poena, viđen je samo po jedan lep viner sa obe strane do sad.

03:00 - Počeo duel Jelene i Ane, Janković povela sa 1:0

Počeo je srpski "obračun" u Melburnu. Jelena je prva servirala i to je činila veoma uspešno došavši do 40:0. Imala je puno samopouzdanja pa je srljala u narednom poenu na mreži poslavši lopticu u nju, ali je prvim asom začinila gem protiv Ane.

02:58 - Kerber pobedom proslavila 25. rođendan

Nemica Anđelika Kerber savladala je Medison Kiz iz SAD sa 6:2, 7:5 i zakazala je duel osmine finala sa Ekaterinom Makarovom ili Marion Bartoli.

Organizatori turnira pobrinuli su se da dodatno ulepšaju dan slavljenici te su joj nakon pobede na teren izneli malu čokoladnu tortu, a publika joj je otpevala stihove dobro poznate pesme "Happy birthday".

Nemica je bila zatečena ovim gestom, ali je sa osmehom na licu ugasila svećice i na taj način proslavila 25. rođendan.

02:46 - Radvanska pobedila, čeka Anu ili Jelenu

Završen je i prvi meč ženskog singla - Agnješka Radvanska je prema očekivanju savladala Heder Votson sa 6:3, 6:1.

Votsonova je u poslednjem gemu imala tri brejk lopte, ali je Poljakinja sa dva asa i jednom greškom protivnice okončala duel i poslala poruku Jeleni i Ani da izađu na teren.

Teniserka koja pobedi u srpskom derbiju igraće protiv Radvanske u osmini finala.

Marion Bartoli je osvojila prvi set protiv Ekaterine Makarove u taj-brejku (7:4), Julija Gerges i Đi Ženg igraju treći set (6:3, 1:6, 2:1), dok je Anđelika Kerber blizu pobede protiv Medison Kiz (6:2, 5:5).

02:17 - Pobeda Zimonjića i Srebotnik

Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik pobedili su Marinka Matoševića i Oliviju Rogovsku sa 6:3, 6:3.

U drugom kolu mešovitog dubla najverovatnije igraju protiv Nađe Petrove i Maheša Bupatija.

01:47 - Zimonjić i Srebotnik osvojili prvi set

Nenad i Katarina osvojili su prvi set protiv Matoševića i Rogovske sa 6:3! Prvi set obeležilo je šest brejkova, a čak četiri puta servis su gubili protivnici srpsko-slovenačke kombinacije.

00:32 - Zimonjić otvara, Novak zatvara program

Novi dan u Melburnu otvoriće Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik koji će igrati mešoviti dubl oko jedan sat iza ponoći protiv Olivije Rogovske i Marinka Matoševića.

Sledi duel Ane i Jelene na Hajsens areni oko 2.30, kada svoj meč okončaju Agnješka Radvanska i Heder Votson. Pobednice ova dva meča igraće u osmini finala.

Janko Tipsarević tražiće put do osmine finala oko tri časa ujutro po srednjeevropskom vremenu protiv Žilijena Benetoa, na Margaret kort terenu.

Bojana Jovanovski i Melinda Cink igraće oko 4.15 meč drugog kola ženskog dubla protiv Natali Grandin i Vladimire Uhlirove.

Na kraju, Novak Đoković će oko pet ujutro izaći na teren Rod Lejver arene da bi u duelu sa Radekom Štepanekom overio vizu za osminu finala.

Povezane vesti: Jelena: Nema rivalstva sa Anom, obe smo ostvarile sve što smo htele Srpski derbi Ana - Jelena tri sata iza ponoći, potom na terenu Nole AO (3. dan): Pobede Janka, Bojane, Novaka i Zikija, derbi Ana - Jelena u 3. kolu! Sreda, srpski dan u Melburnu: igraju svi! Zimonjić protiv Lodre na startu Australijan opena
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Novak Đoković,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.