Luksuzna svadba: Ana i Švajnštajger će potrošiti 100.000 evra za venčanje

Izvor: Svet, 25.Mar.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuzna svadba: Ana i Švajnštajger će potrošiti 100.000 evra za venčanje

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger tokom poslednjeg boravka u Srbiji utanačili su sve detalje svadbene ceremonije koju su zakazali za 5. jun.
Budući mladenci izgovoriće sudbonosno “da” u jednom elitnom beogradskom hotelu, a za najsrećniji dan izdovojiće sumu od oko 100.000 evra.
Planirano je da venčanju prisustvuje oko 300 zvanica, koje će zabavljati Anina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << omiljena grupa „Tropiko bend“.
“Ana i Švajni trebalo je da se venčaju u decembru prošle godine, ali zbog obaveza nisu uspeli da se iskombinuju. Planirano je da svadba bude i u Srbiji i u Nemačkoj, ali prvo veselje biće u Beogradu. Oni su zakazali svadbu za 5. jun u jednom od najprestižnijih beogradskih hotela, a pozivnicu će dobiti skoro 300 rođaka i prijatelja, uglavnom teniserkinih. Goste će zabavljati „Tropiko bend“, jer ih buduća mlada obožava. Što se tiče organizacije, mladenci su poslednji put kada su bili u poseti našoj prestonici angažovali agenciju za planiranje venčanja koja će sve držati pod kontrolom. Zbog obaveza koje imaju, oni su svoje želje i očekivanja u vezi sa svadbom preneli čoveku koji je zadužen za protokol svadbene ceremonije kako bi njihove snove pretvorio u javu”, kaže izvor blizak Ivanovićevoj.
“Ana i Švajni ne štede ni dinar kada je reč o njihovoj svadbi, jer žele da sve bude kao u bajci. S obzirom da su angažovali najskuplju agenciju za venčanja i izabrali najskuplji meni, predviđeni troškovi su oko 100.000 evra. Samo za cvetne aranžmane odvojiće 10.000 evra. U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji, kao i najbliži prijatelji, koji će biti smešteni u apartmanima hotela”, ističe izvor, koji tvrdi da će mladina kuma biti voditeljka Marija Kilibarda.
“Ana se godinama druži sa Marijom, zbog čega ju je pitala da joj bude kuma. Kilibarda je presrećna zbog toga i uveliko se sprema za taj dan. Za sada ne želi ništa da priča o tome, jer je poznata kao neko ko svoju privatnost i privatnost svojih prijatelja drži u strogoj tajnosti. Ana i Švajni su inače zamolili prijatelje da u medije ne iznose informacije o detaljima venčanja”, otkriva izvor “Alo!”.
Zbog verske razlike, mladencima najveći problem predstavlja crkveno venčanje, ali kako nisu konvencionalni, nemaju ništa protiv da sklope samo svetovni brak.
“Njihova ljubav prevazilazi sve prepreke. Ona je pravoslavne vere, a on katolik, pa još nisu definisali u kojoj bi se crkvi venčali. Ali bitno je da su saglasni da će svadbu organizovati u obe države. Bastijan inače obožava Srbiju i voleo bi da može češće da dolazi”, kaže prijatelj Ivanovićeve.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luksuzna svadba: Ana i Švajnštajger će potrošiti 100.000 evra za venčanje

Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2016

Budući mladenci izgovoriće sudbonosno “da” u jednom elitnom beogradskom hotelu, a za najsrećniji dan izdovojiće sumu od oko 100.000 evra...Planirano je da venčanju prisustvuje oko 300 zvanica, koje će zabavljati Anina omiljena grupa „Tropiko bend“...“Ana i Švajni trebalo je da se venčaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.