Mercedes S63 AMG, taksi ili bubamara?

Izvor: Autoportal.rs, 05.Maj.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes "S63 AMG", taksi ili bubamara?

Kada pogledate ovaj "Mansory" primerak, i njegovu neobičnu kombinaciju boja, par asocijacija mogli bi vam biti taksi automobili iz Njujorka ili nemačke bubamare.

Nemački tjuning kuća "Mansory" uglavnom ne štedi na novcima kada ima zadatak da svojim mušterijama obezbedi mašine koje su brze kao vetar. Ni poslednji primerak u nizu nije izuzetak, ovaj Mercedes "S63 AMG" dobio je neverovatnu snagu iz svog V8 agregata.

Ova sportska limuzina >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << dizajnirana je za vlasnike sa velikim egom i dubokim džepovima. "Stage 1" tjuning set doneo je ovom modelu 800 konja snage i maksimalni obrtni momenat od 1 200Nm dok agresivniji set "M1000" daje 1 000 konja snage i obrtni momenat od 1 400 Nm.

U obe varijante maksimalna brzina je elektronski limitirana na 300 kilometara na sat, dok jača verzija ubrzava od 0 do 100 na sat za 3.2 sekunde. Ali ono što takođe privlači pažnju jeste kombinacija boja. Žuta i crna na ovoj limuzini u mnogome podsećaju na njujorkški taksi ili na neku bubamaru.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Nju Jork

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.