Na teritoriji Velike Britanije predstavljen model Kia Picanto Chilli

Izvor: Moto.rs, 02.Jul.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na teritoriji Velike Britanije predstavljen model Kia Picanto Chilli

Kia je na teritoriji Velike Britanije predstavila model Kia Picanto Chilli koji je blago osvežen početkom ove godine.

Ovaj zanimljivi Picanto sa troje vrata odlikuje bogatija oprema budući da Chilli verzija po prvi put podrazumeva satelitsku navigaciju u okviru modela namenjenog evropskom tržištu. Ovaj sistem uključuje i 7“ ekran osetljiv na dodir kao i kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Rio modela i uparen je sa kamerom postavljenom sa zadnje strane, dok je audio sistem sa šest zvučnika deo standardne opreme.

Model će biti dostupan u crnoj, beloj i crvenoj boji, a ono čime takođe može da se pohvali jeste set 15“ aluminijumskih točkova sa 175/50 pneumaticima. Ispod poklopca motora nalazi se 1.6L atmosferski motor koji razvija 84ks i 120Nm koji je uparen sa standardnom petostepenom manuelnom transmisijom, dok po dodatnoj ceni može biti uparena sa opcionom četvorostepenom automatskom transmisijom.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.