Gvardiola grmeo, Bajern očitao lekciju Milanu, protiv moćnog Reala za titulu Audi kupa /VIDEO/

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola grmeo, Bajern očitao lekciju Milanu, protiv moćnog Reala za titulu Audi kupa /VIDEO/

Fudbaleri Bajern Minhena nadigrali su Milan sa 3:0 i plasirali se u finale Audi kupa gde će za trofej igrati protiv Real Madrida koji je savladao Totenhem sa 2:0.

Audi kup spada u grupu takmičenja koje treneri koriste kako bi videli ko je spreman za početak sezone i na koga mogu da računaju. Tako je Bajern uhvatio zalet i očitao lekciju Milanu.

Vođstvo Bavarcima doneo je bek Huan Bernat u 24. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a na naredni pogodak čekalo se sve do 74. minuta kada je Levandovski proigrao Marija Gecea koji je bio neumoljiv. Potvrdu dobre igre i pobede dao je upravo Levandovski koji se posle asistencije Tomasa Milera upisao u listu strelaca.

Trener Bajerna Pep Gvardiola imao je šta da kaže protivničkom veznom fudbaleru Najdželu De Jongu optuživši ga da brutalno startuje na njegove igrače.

Ni Real nije mnogo oklevao, već je sa po jednim golom u oba poluvremena rešio pitanje pobednika protiv Totenhema.

Hames Rodrigez je bio strelac prelepog pogotka iz slobodnog udarca protiv Intera (3:0), a sada je potvrdio formu tako što je u 36. minutu iskoristio pas Iska i zatresao mrežu "pevaca". Real u poslednjim momentima susreta nije bio dominantan, ali je 11 minuta pre kraja Geret Bejl potvrdio pobedu.

Bajern i Real će se u sredu boriti za trofej, dok će Milan i Totenhem igrati za treće mesto.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.