U znak sećanja na Dejana Čurovića Partizanove legende u nedelju organizuju turnir

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U znak sećanja na Dejana Čurovića Partizanove legende u nedelju organizuju turnir

Događaj će biti organizovan u Zemunu, ali turnir neće biti fudbalski, već teniski.

Pre nepunih mesec dana fudbalsku javnost u Srbiji, ali i u Holandiji, šokirala je vest o smrti nekadašnjeg napadača Partizana i Vitesea Dejana Čurovića, samo dan posle njegovog 51. rođendana.

Nažalost, Čurović je izgubio tešku životnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bitku sa leukemijom, ali njegovi prijatelji iz Partizana ne žele da se njegovo ime zaboravi.

S tim u vezi i današnja informacija iz Partizana, da je za nedelju u 11 časova u Zemunu (Đorđa Čutukovića 15), zakazan Memorijalni teniski turnir, u znak sećanja na Dejana Čurovića.

Među organizatorima su Savo Milošević, Zoran Bata Mirković, Ivan Tomić i drugi, a tereni na kojima će biti održan ovaj turnir nalaze se u sklopu Čurovićeve kuće u Zemunu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U znak sećanja na Dejana Čurovića – Partizanove legende organizuju memorijalni turnir!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Pre nepunih mesec dana fudbalsku javnost je šokirala je vest o smrti nekadašnjeg napadača Partizana i Vitesea Dejana Čurovića, samo dan posle njegovog 51. rođendana.. Nažalost, Čurović je izgubio tešku životnu bitku sa leukemijom, ali njegovi prijatelji iz Partizana ne žele da se njegovo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.