Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021, 00:02

TREĆA SMENA: Jokić na Janisa, uzbudljivo u Brazilu, Argentini, Ekvadoru, Meksiku...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Mirasol - Novorizontino 23.00

(Fudbal, Brazil Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U drugom kolu paulisteMirasol će na svom terenu pokušati da održi maksimaan učinak i posle Sao Benta (2:1), ceo plen uzme i protiv Novorizontina. Domaćin je u prvom kolu uspeo da posle preokreta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dođe do tri boda i tako na vrlo dobar način otvori takmičenje, međutim i gosti su na premijeri, remijem sa Ponte Pretom pokazali da imaju čemu da se nadaju večeras. Isti rivali poslednji put su snage odmerili pre godinu dana kada je rezultat bio 1:1, a u prethodna četiri međusobna susreta Novorizontino je upisao tri remija i pobedu.

Vašington - Memfis 01.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zanimljivo NBA veče će otvoriti timovi čija forma prilično oscilira ove sezone. I Vašington i Memfis igraju po principu toplo-hladno što se odrazilo na njihov plasman te zauzimaju mesta u donjoj polovini tabela konferencija. Memfis je pobedama nad Klipersima (122:94) i Hjustonom (133:84), uz poraz od Lejkersa u međuvremenu (99:119), potvrdio da ne odustaje od plej-ofa, a iste ambicije nagovestio je i Vašington pobedama nad Denverom (112:110) i Minesotom (128:112) posle kojih je utisak pokvario poraz sa samo pola koša razlike od Bostona (110:111). Ulog koji nosi večerašnji duel obećava borbeni pristup rivala i uživanje ljubiteljima košarke.

Union Katolika - Liverpul Montevideo, 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores kvalifikacije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Revanš četvrtfinala kvalifikacija za Kopa Libertadores urugvajski predstavnik dočekuje sa golom prednosti, ali kapital iz Montevidea daleko je od dovoljnog da Liverpul rasterećeno uđe u susret. Union Katolika je u prvom susretu pokazala da je rival za poštovanje, čak je golom Huana Teveza i stigla do prednosti, ali je Liverpul u sudijskoj nadoknadi uspeo da trijumfuje. Oba rivala su između dva međusobna susreta odigrala po prvenstveni meč i upisala po remi - Liverpul sa Penjarolom (1:1), a Union Katolika sa Mantom (3:3).

Atletiko Nasional - Petrolera 02.00

(Fudbal, Kolubija - Apertura)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle osam odigranih utakmica Petrolera je zakucana za dno kolumbijske Aperture i kao lak plen putuje na noge Atletiko Nasionalu. Domaćin koji je niz od dve pobede prekinuo remijem sa Amerikom de Kali (2:2), a potom ostao praznih šaka na gostovanju Bukaramangi (2:3), susret sa jedinim klubom koji još ne zna za pobedu dočekuje kao idealan melem na rane. Na ruku Atletiku ide i činjenica da u prethodnih 19 susreta nije izgubio od večerašnjeg rivala i da susret dočekuje sa 14 pobeda i pet remija.

Tigres - Toluka, 02.00

(Fudbal, Meksiko - Klausura)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tigres i Toluka istakli su visoke ambicije u uvodnim kolaima Klausure, međutim gosti su u prethodna dva kola, sa samo jednim osvojenim bodom otkrili da imaju i slabe tačke. Sa druge strene, ni Tigres ne briljira od povratka sa Svetskog klupskog prvenstva gde je u finalu poražen od Bajerna. Po povratku obavezama u Meksiku domaćin je ostvario po jednu pobedu, remi i poraz.

Defensa i Hustisija - Estudijantes, 02.15

(Fudbal, Kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Defensa i Hustisija i Estudijantes će u večerašnjem duelu doneti odluku ko će u šesnaestini finala Kupa Argentine izaći na megdan San Lorencu. Gosti su neposredno pred večerašnji susret porazom od Rio Kuarta prekinuli niz od četiri pobede, dok je Defensa od osvajanja trofeja u Kopa sudamerikani ostvarila dve pobede i poraz na domaćoj sceni. Poslednji put aktuelni rivali su se susreli 2013. godine kada je Estudijantes ostvario pobedu 3:0, a Defensa je poslednji put slavila u oktobru 2000. godine (1:0).

Milvoki - Denver 03:00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Denver našeg Nikole Jokića večeras će gostovati Milvokiju koji je u fenomenalnoj seriji od pet pobeda. Baksi koji ove sezone igraju u periodima, posle pet uzastopnih slavlja pretrpeli su pet poraza, a potom se ponovo vratili na pobednički niz koji planiraju da nastave na krilima Jania Adetokunba. Fenomenalni Grk i njegovi saigrač imaće pred sobom jedan od najtežih zadataka ove sezone - da zaustave maestralnog Nikolu Jokića. Srbin od početka sezone niže dabl dabl učinke i fenomenalne partije, a u kojoj meri je opasan kad ima veče poslednji su se uverili košarkaši Čikaga protiv kojih je ubacio 39 poena. duel u Milvokiju biće ujedno i prilika da se Denver revanšira Baksima za februarski poraz (112:125).

Los Anđeles Lejkers - Finiks, 04.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampioni NBA lige u jednom od derbija Zapada dočekaće Finiks. Lejkersi su pobedama nad Portlandom i Golden Stejtom izašli iz rezultatske krize međutim pravi test zsa Lebrona i saigrače biće susret sa Finiksom koji je u prethodnih šest mečeva izgubio samo jednom. Gostovanje u Los Anđelesu će za Finiks biti prilika se Jezerdžijama osvete za bolnih 4:0 u plej-of seriji prethodne sezone.

,

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Gremio i Vasko odmaraju igrače, kolumbijski prvak neprepoznatljiv, Guarani odrađuje posao, a Klub Amerika tanka u gostima

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..GREMIO - BRAZIL DE PELOTAS, 23.55..(Fudbal, Brazil, Gaučo šampionat)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Gremio u ovom trenutku baš i ne zanima mnogo duel sa Brazil de Pelotasom u sklopu 2. kola šampionata Gaučo. Razlog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.