Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2021, 23:00

TREĆA SMENA: Derbiji u Rosariju i Meksiko Sitiju, Čičarito teror nastavlja u Sijetlu, biće vatrometa u Bostonu i Dalasu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

ROSARIO - NJUELS, 02.00

(Fudbal, Argentina - Liga kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fudbalerima Rosarija treba pobeda od 3:0, kako bi u slučaju poraza San Lorenca i Rasinga u poslednjem kolu uspeli da se domognu plej-ofa. Šesti su na tabeli Grupe A sa 15 bodova, tri manje od pomenutih timova, ali i Rivera, koji je ipak u prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog sjajne gol-razlike (+12). Njuels sa druge strane nema takmičarski motiv, 11. je na tabeli Grupe B sa 10 bodova i ne može do plej-of pozicija. Ekipa Kilija Gonzalesa u meč ulazi u dobrom raspoloženju, kako je u okviru Kopa Libertadores nadigrala San Lorenco pretposlednjeg dana aprila. Njuels je sa druge strane vezao tri meča bez trijumfa, ima veliki broj igrača van stroja i nema sumnje da će se posvetiti Kopa Sudamerikani. Prethodna dva duela ovih ekipa okončana su bez pobednika, a pre toga je Rosario nanizao tri trijumfa, pa je večeras i tradicija na njegovoj strani.

KAŠIJAS - GREMIO, 23.55

(Fudbal, Brazil - Gaučo)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gremio je prvi deo okončao na prvom mestu, sa bodom više od Internasionala. Četvrtoligaš Kašijas je plasmanom u plej-of sa četvrtog mesta napravio podvig, a večeras mora da ostvari što bolji rezultat na svom stadionu, ako želi da ostane konkurentan pred revanš polufinala u Porto Alegreu. Trikolori su podigli formu, vezali četiri pobede, dok je sastav iz Kašijas de Sula bez trijumfa na poslednjih pet mečeva (vezao četiri remija). Ova dva sastava su megan delila sredinom aprila, kada upravo na stadionu niželigaša nije bilo golova, a interesantno je da je Kašijas u poslednjih pet okršaja sa Gremiom dva puta slavio.

KORINTIJANS - SAO PAULO, 03.15

(Fudbal, Brazil - Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oba tima su overila plasman u plej-of sa prvog mesta u grupi, a s ozbirom da imaju obaveze i na međunarodnoj sceni, Vagner Mansini i Ernan Krespo bi mogli da pruže šansu igračima iz drugog plana. Musketari su posle četiri meča bez poraza na kolenima završili pre samo dva dana u Kopa Sudamerikani (0:2 protiv Penjarola), dok je Sao Paulo nanizao osam trijumfa i pod palicom argentinskog stručnjaka deluje nezaustavljivo. Korintijans je slavio krajem minule godine kod kuće, ali tri utakmice pre toga nije uspevao da izađe na kraj sa Sao Paulom (dva poraza i remi). Interesantno je da je na samo jednom okršaju od poslednjih pet ovih rivala postignuto više od jednog pogotka.

SANTOS LAGUNA - PUEBLA, 02.06

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Borba za poslednje mesto u četvrtfinalu. Puebla je drži stvari u svojim rukama, četvrta je sa dva boda više, pa joj igra i remi. Trijumfom bi ipak mogla i do trećeg mesta. Santos Laguna je u lošoj formi, osvojila je samo četiri boda na poslednjih pet mečeva, dok je njen večerašnji protivnik neporažen na isto toliko minulih duela (tri pobede i dva remija). Tradicija je na strani Gererosa, koji su poslednji put od Pueble izgubili još 2013. godine (16 mečeva).

PUMAS - KLUB AMERIKA, 04.05

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pumas mora da pobedi ako želi u plej-of, ali to neće biti lak zadatak protiv Klub Amerike u popularnom Klasiku Kapitalino. Ipak, Orlovi nemaju takmičarski motiv, overili su plasman u plej-of sa drugog mesta (direktno u četvrtfinale) i kako god da se završi predstojeći duel sa te pozicije se ne mogu pomaći. Pume su ipak u nešto boljoj formi, bez poraza su na poslednjih šest mečeva (dve pobede), dok Klub Amerika ne zna za trijumf već četiri utakmice. Interesantno je da su poslednja četiri okršaja ovih sastava okončana bez pobednika. Ipak, pred derbi Meksiko Sitija forma i tradicija često ne igraju nikakvu ulogu, obe ekipe će nesumnjivo biti motivisane, mada je zbog svega navedenog Pumas favorit.

SIJETL - LA GALAKSI, 03.00

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Saundersi su minule sezone zaustavljeni u velikom finalu, pa je jasno da su među favoritima i ove. Galaksi se nije ni dokopao plej-ofa, pa ove ima još veći motiv da ostvari dobar rezultat. Oba sastava su takmičarsku godinu otvorila bez poraza, Sijetl je najpre deklasirao Minesotu (4:0), a potom je remizirao sa Los Anđelesom (1:1). Drugi tim iz Grada anđela je upisao dva pobede, slavio je identičnim rezultatom protiv Inter Majamija i Njujork Red Bula (3:2). Čičarito je postigao čak pet golova i najavio dominaciju u elitnom rangu fudbala u Sjedinjenim Američkim Državama. Tradicija je ipak na strani Saundersa, koji su bez poraza na poslednja četiri sudara sa Galaksijem.

BOSTON - PORTLAND, 01.30

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oba tima su u usponu forme. Seltiksi su vezali dva trijumfa, nadigrali Šarlot i San Antonio (posle produžetka), a u susretu sa Mamuzama Džejson Tejtum je postavio rekord karijere (60 poena). Trejl Blejzersi su trijumfovali na poslednja tri meča, kao gosti su bili bolji od Indijane, Memfisa i Bruklina. Turneju tako nastavljaju u Masačusetsu, gde su poslednji put slavili pre više od dve godine. Obe ekipe će se do kraja regularnog dela boriti da izbegnu plej-in turnir i direktno se domognu doigravanja, Boston je šesti na Istoku (34-30), Portland sedmi na Zapadu (35-28). Nastup Kembe Vokera je pod znakom pitanja, dok sa druge strane neće biti samo Zeka Kolinsa.

DALAS - SAKRAMENTO, 02.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Mavsi igraju sjajno u poslednje vreme, imaju šest pobeda na minulih sedam mečeva, Luka Dončić nastavlja da oduševljava, a protiv Kingsa bi mogao da dobije puno prostora da nastavi sa magičnim partijama. Sakramento po pravilu igra mečeve na veliki broj poena, popravio je formu i upisao tri trijumfa na poslednjih pet susreta, u noći između petka i subote savladao i LA Lejkerse. Ove sezone se pokazao kao nagazna mina za Dalas, kako ga je nadigrao dva puta i to u drugoj polovini aprila.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Derbi Rosarija: Biti ili ne biti za četu Kilija Gonzalesa, Njuels igra samo da joj pomrsi račune

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2021

Argentina, Liga kup: Rosario igra za plej-of, dok gradski rival nema takmičarski motiv, ali mu u jednom od najvećih argentinskih derbije nije ni potreban..U okviru poslednjeg kola prve faze Liga kupa, Rosario Sentral dočekuje Njuels Old Bojs (02.00). Sudar gradskih rivala iz Rosarija, koji se smatra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.