Steaua treći put kažnjena ove sezone zbog rasističkih ispada navijača

Izvor: Sportal.rs, 25.Feb.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steaua treći put kažnjena ove sezone zbog rasističkih ispada navijača

Evropska fudbalska federacija (UEFA) kaznila je Fudbalski klub Steauu već treći put ove sezone zbog rasističkih ispada njegovih navijača.

Kako je saopšteno, Steaua će naredne dve utakmice kod kuće u evropskim takmičenjima igrati pred praznim tribinama.

Navijači bivšeg evropskog prvaka su tokom meča Liga Evrope protiv Dinama iz Kijeva u decembru istakli transparent sa rasističkim sadržajem, što je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << već treći ispad takve vrste ove sezone. Prethodno su slične parole isticali tokom mečeva sa Ludogorecom i Stromgotsetom. Steaua je zbog toga kažnjena i novčano sa ukupno 84,500 evra.

U rumunskom prvenstvu Steaua je trenutno lider sa sedam bodova više od drugoplasrianog i najbliža je tituli, koja će joj omogućiti borbu za Ligu šampiona od drugog kola kvalifikacija naredne sezone.

(Foto: Beta/)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.