Poginuo radnik dok je prao prozore na Fudbalskoj federaciji Makedonije

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik dok je prao prozore na Fudbalskoj federaciji Makedonije

Jedan radnik je poginuo danas dok je prao prozore na zgradi Fudbalske federacije Makedonije (FFM) u Skoplju. Prema lokalnim medijima, taj radnik je poginuo kada je kran na kojem se nalazio pao na parking pored zgrade.

On je preminuo na licu mesta a pokušaji lekarske ekipe da ga reanimira bili su neuspešni, navela je kablovska Televizija 24, dodajući da je snažan tresak kada je pao kran uznemirio zaposlene u makedonskoj fudbalskoj federaciji.

Polcija je potvrdila da je u 16 časova prijavljeno da je V. P. (1963) pao dok je radio na zgradi FFM i da je preminuo na licu mesta.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.