PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Nastavlja se velška bajka! Robi gazi na Malti

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Nastavlja se velška bajka! Robi gazi na Malti

Pročitajte nekoliko predloga za 6.septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.  U ovoj rubrici smo obuhvatili samo fudbal, a imamo i specijalne predloge vezane za košarku i današnje mečeve Evrobasketa. To možete da vidite OVDE.

Šta vi mislite? Imate >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Selekcija Velsa nalazi se na korak od plasmana na prvenstvo Evrope, što bi bio fenomenalan uspeh za Zmajeve. Velšani su zaista u dobroj formi, vezali su tri pobede u kvalifikacijama za EP, uključujući i trijumf nad Izraelom od 3:0 u Tel Avivu. Izraelci su u i dalje u trci za drugo mesto i direktan plasman, ali loše igraju u gostima.

Reprezentacija Češke nalazi se u veoma dobro situaciji, pošto bi eventualnom pobedom na ovom meču praktično osigurala drugo mesto i plasman na završni turnir Starog kontinenta. Letonci su baš u lošoj formi, nisu pobedili na prethodnih osam utakmica, dok Češka igra po sistemu toplo hladno, ima po dve pobede i poraza, uz jedan remi u prethodnih pet mečeva.

Ergrite se bori za povratak u najviši rang takmičenja u Švedskoj, dok se Holviken bori za opstanak. Fudbaleri Ergritea igraju prilično dobro na svom terenu, slavili su na četiri od poslednjih pet utakmica, a Holviken ima po dva trijumfa i poraza, uz jedan remi na minulih pet gostovanja.

Ovjedo igra slabo ove sezone. Tim koji je nekada sa velikim uspehom trenirao Radomir Antić osvojio je samo bod u dosadašnjem delu prvenstva. Domaćin ima idealnu priliku da stigne do prve pobede. Posebno, jer Albasete nije tim za strahopoštovanje.

Bari je jedan od favorita za ulazak u Seriju A. Ekipa sa juga Italije je poznata kao dobar domaćin. Jeste, u pitanju početak sezone, ali Bari treba da pokaže već na startu da je sposoban za visoke domete. Bari je igrao prilično korektno u pripremnom periodu. U generalnoj probi je remizirao u Salernu.

Ovo je duel selekcija koje zauzimaju poslednja dva mesta u kvalifikacionoj grupi za EP. I jedni i drugi imaju po jednu pobedu u poslednjih pet utakmica. Malta je iznenadila Litvaniju u prijateljskoj utakmici, dok su Azeri baš protiv Maltežana u Bakuu upisali jedinu trojku.

Za obe selekcije ova utakmica mogla bi u značajnoj meri da odredi sudbinu u finišu kvalifikacija. Turci bi pobedom preskočili Holandiju na trećem mestu na tabeli, dok je Lalama potreban dobar rezultat posle poraza od Islanda na domaćem terenu. Očekuje se, naravno, paklena atmosfera na stadionu Seldžuklu u Konji.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REZZIME DANA (nedelja): Gerete, zar nije mogao bar jedan?

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2015

Pogledajte ko je 6. septembra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.