PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Rumunija apsolutni favorit protiv izgubljene Grčke, francusko-srpski dueli po pravilu donose 2-3

Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Rumunija apsolutni favorit protiv izgubljene Grčke, francusko-srpski dueli po pravilu donose 2-3

Pogledajte nekoliko predloga za 7. septembar

Jermeni po kvalitetu zaista nisu ništa posebno, što znate i sami, ali vrlo teško gube pred svojim navijačima (jakoj Portugaliji uspeli su da daju dva gola). Ipak, dvojka je najrealniji ishod, uprkos neubedljivoj partiji koju su Danci prikazali protiv Albanije u prošlom kolu, a i kvota deluje primamljivo.

Pre nekoliko dana smatrali smo da je mudro igrati na Škote protiv Gruzije u Tbilisiju, a sada verujemo u njihove prekomorske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << komšije (valjda nam Valeri Kazaišvili neće to zameriti i ponovo oboriti vaše tikete). Irci se bore za drugo mesto na tabeli grupe D, a u poslednja dva kola očekuju ih mnogo teži rivali.

Rumuni su vezali dva nerešena rezultata u kvalifikacijama, pa su prvo mesto na tabeli grupe F prepustili Severnoj Irskoj. Grci su i dalje na samo dva osvojena boda, pa smo sigurni da domaći fudbaleri neće imati ozbiljnijih problema u nastojanju da protiv njih zabeleže i drugi trijumf u tačno godinu dana.

Orlovi su pre godinu dana uspeli da odole Francuzima u Beogradu, a sada na gostovanje Trikolorima odlaze malo ohrabreni pobedom u kvalifikacionom okršaju za EP sa Jermenijom i činjenicom da su se konačno odlepili sa dna tabele. Zbog toga je bolje da se opredelite za golove, a na njihovim okršajima dolazi 2-3.

Nemci su kvalifikacije počeli trijumfom nad Škotima, a posle dva nepovoljna rezultata ušli su u sjajnu seriju i ponovo igraju efikasno. Kako je situacija u grupi D još sasvim otvorena jasno je da izabranici Joahima Leva ne smeju ništa da prepuste slučaju, a vredi probati sa kombinacijom 2-2 i 3+.

Severna Irska izbila je na lidersku poziciju u grupi F, a pobeda na ovoj utakmici odvešće domaće na Evropsko prvenstvo, prvo u njihovoj istoriji, odnosno prvo veliko takmičenje od Mundijala 1986. Izabranicima selektora Majkla O'Nila sigurno ne manjka motivacija, a kvota na keca vredna je rizika.

Tomsk je odlično startovao i sa Gazovikom deli vodeću poziciju na tabeli drugog ranga takmičenja u Rusiji. Njegov protivnik na gostovanjima je osvojio samo jedan bod, pa kec ne bi smeo da izostane. No, čak i kada gube fudbaleri Volgara uspevaju da postignu barem po jedan pogodak, pa probajte KMB 1&GG.

Albanija - Portugalija     2 (1,70)

Zašto biti oprezan sa utakmicom Albanija - Portugalija? Zato što Albanija izuzetno teško gubi na svom terenu, zato što je kvalifikacije počela trijumfom na gostovanju Portugaliji i zato što sa Dancima deli drugo mesto na tabeli. Kvalitet jeste na strani Kristijana Ronalda i njegovih saigrača, ali bolje preskočite dvojku.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.