Orban na otvaranju Fudbalske akademije u Bačkoj Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban na otvaranju Fudbalske akademije u Bačkoj Topoli

Fudbalska akademija u Bačkoj Topoli svečano će biti otvorena u četvrtak, a ceremoniji će prisustvovati i premijer Mađarske Viktor Orban.

Najsavremenija akademija sa centralnim stadionom, četiri pomoćna terena i sobama za smeštaj igrača izgrađena je donacijom Fudbalskog saveza Mađarske od 9,5 miliona evra.

Delegacija mađarskog saveza takođe će prisustvovati otvaranju, kao i delegacija Fudbalskog saveza Srbije.

Na ceremoniji će govoriti i Janoš Žemberi, ispred fudbalskog kluba TSC, člana Prve lige Srbije i Fudbalske akademije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Viktor Orban otvara akademiju TSK u Bačkoj Topoli

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2018, 12:10

Fudbalski klub TSK iz Bačke Topole, član Prve lige Srbije, otvoriće u četvrtak prostorije akademije, a svečanoj ceremoniji prisustvovaće i premijer Mađarske Viktor Orban. On će preseći vrpcu zajedno sa predsednikom pomenutog kluba Janošem Žemberijem. Ceremoniji otvaranja prisustvovaće delegacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.