Akva-park u Niškoj Banji: Bazeni puni vode, ali podzemne, ispucao beton i obećanje da će sve biti u roku

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2024, 16:32

Akva-park u Niškoj Banji: Bazeni puni vode, ali podzemne, ispucao beton i obećanje da će sve biti u roku

Pojedini bazeni u akva-parku koji se gradi kod Niške Banje već su puni vode, ali podzemne, neki bazeni su već ispucali, ali izvođači kažu da će to “lako” biti sređeno. Nadležni priznaju da su imali problema tokom izgradnje, ali obećavaju da će građevinski radovi biti gotovi do kraja godine, nakon čega sledi opremanje kompleksa.
Za Sotirovski - najveća investicija Grada; foto: S. V. Pred istek mandata, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski obišla je akva-park na Loznom kalemu kod Niške Banje koji smatra “najvećom investicijom Grada u poslednje četiri godine”. Radovi na “najvećoj investiciji” ušli su u završnu, treću godinu, a ona je uverena da će sve biti gotovo u roku.
Zbog podzemnih...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sotirovski: Akva-park u Niškoj Banji biće završen po planu, do kraja godine

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Maj.2024

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je sa svojim timom obišla radove na izgradnji akva-parka kod Niške Banje. Ovaj projekat, koji je jedna od najvećih investicija finansiranih iz gradskog budžeta u mandatu ove gradske vlasti, pokazuje ambiciju i posvećenost da se Niš i njegova okolina obogate...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.