Proglašena izborna lista Kreni-promeni u Nišu, prvi profesor Pravnog fakulteta

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2024, 16:32

Proglašena izborna lista "Kreni-promeni" u Nišu, prvi profesor Pravnog fakulteta

Osam dana nakon što su saopštili da će učestvovati i na lokalnim izborima u Nišu 2. juna, Republička izborna komisija objavila je listu “Dr Savo Manojlović - I ja sam Niš - Kreni-promeni”. Oni će na listiću biti pod brojem osam.
Kako su ranije rekli, uzbunjivač, sociolog i stručni saradnik na Fakultetu umetnosti Vladimir Stanimirović je kandidat za gradonačelnika, a prvi na listi za odbornike u gradskoj Skupštini je profesor niškog Pravnog fakulteta Mihajlo Cvetković.
Odmah iza njega je studentkinja i aktivistkinja Dina Marković, na trećoj poziciji je master inženjer Stefan Đurić, na četvrtoj preduzetnik Dušan Anđelković, a u prvih pet je i doktorka Milena Zorić.
...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dve liste u Nišu još "na čekanju", a proglašene još dve

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2024

Gradska izborna komisija u Nišu proglasila je još dve izborne liste za predstojeće lokalne izbore - pod rednim brojem 8. na listiću će biti lista "Dr Savo Manojlović – I ja sam Niš – Kreni-promeni“, a pod brojem 9. lista "Ujedinjeni za selo i grad – budimo na čisto“ koju je predala...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.