Gagi Đogani zabrinut za ćerkino zdravstveno stanje: Luna je sa decom i loše je!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2024, 16:52

Gagi Đogani zabrinut za ćerkino zdravstveno stanje: Luna je sa decom i loše je!

Nakon sinoćnog privođenja njegovog zeta Marka Miljkovića, Gagi Đogani otkriva detalje o trenutnoj situaciji, ističući zabrinutost za Lunu i njeno zdravstveno stanje.
Ekipa Kurira sačekala je Gagija ispred zgrade u kojoj živi, kako bi čuli više detalja o dešavanjima poslije incidenta. Gagi nije krio svoju zabrinutost, posebno kada je u pitanju njegova ćerka Luna.
"Sve što vi znate, znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno na vezi. Trenutno je kod kuće. Nisam se čuo sa Markom jer je on još u policiji. Teško mi je sve ovo palo. Alkohol je uradio svoje, nema opravdanja za to. Niko nije dobro, Luna je takođe loše," izjavio...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.