Ništa od Grofa Božovića, Semak novi trener Zenita

Izvor: B92, 29.Maj.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od 'Grofa' Božovića, Semak novi trener Zenita

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga imenovao je Sergeja Semaka za novog trenera.

Semak je na klupi zamenio Roberta Mančinija koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom i preuzeo reprezentaciju Italije i tako su demantovane spekulacije da će tim preuzeti Miodrag 'Grof' Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde.

Semak je igrao za Zenit pre nego što je završio karijeru 2013. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a radio je kao pomoćnik u stručnom štabu tog kluba i reprezentacije Rusije.

On je ove sezone predvodio klub Ufa do šestog mesta u ruskoj ligi, što je najbolji rezultat u klupskoj istoriji. Zenit je prošle sezone zauzeo peto mesto u šampionatu i nije se plasirao u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Semak (42) je popularan kod navijača Zenita, a prvi je ruski trener tog kluba još od 2009. godine, kada je ekipu dva meseca predvodio Anatolij Davidov.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.