Zenit zvanično predstavio novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit zvanično predstavio novog trenera! (foto)

Ime koje je iznenadilo mnoge.

Ni Sari, ni Anćeloti, novi trener Zenita je - Sergej Semak!

Iako su čelnici kluba iz Sankt Peterburga želeli da dovedu veće i zvučnije trenersko ime, na klupu ruskog kluba stigao je nekadašnji ruski reprezentativac Sergej Semak.

Dvojica Italijana su odbila ponudu ekipe koja je prvenstvo Rusije završila na 5. mestu, pa se Zenit okrenuo domaćem rešenju.

Sergey Semak is the new Zenit Head Coach. Welcome back to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << #SaintPetersburg!

More ➡️https://t.co/bf7ILb2BOG pic.twitter.com/1LXAKsSiEQ

— FC Zenit in English (@fczenit_en) 29. мај 2018.

Bivši fudbaler tog kluba protekle sezone trenirao je rusku Ufu, a sa Zenitom je potpisao ugovor na dve godine uz mogućnost da se saradnja produži na još jednu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od 'Grofa' Božovića, Semak novi trener Zenita

Izvor: B92, 29.Maj.2018

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga imenovao je Sergeja Semaka za novog trenera...Semak je na klupi zamenio Roberta Mančinija koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom i preuzeo reprezentaciju Italije i tako su demantovane spekulacije da će tim preuzeti Miodrag 'Grof' Božović, nekadašnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.