Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 10:39

"Mesi je Hari Poter, baciću televizore kad prestane da igra fudbal"

Legendarni italijanski napadač Kristijan Vijeri veliki je fan Lionela Mesija i smatra da je Argentinac najbolji fudbaler svih vremena. Nekadašnji napadač svih velikih italijanskih klubova, koji sada povremeno radi kao stručni konsultant, bio je u Torinu i ispratio pobedu Barselone nad Juventusom.
Barsa je savladala "staru damu" rezultatom 2:0, u utakmici u kojoj je Mesi postigao jedan gol i zabeležio asistenciju.

Popularni "Bobo" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je više puta prethodnih godina hvalio omalenog Argentinca, a sada je otišao korak dalje i rekao da će prestati da prati fudbal kada se Leo bude povukao.
"Mesi je mađioničar, on je Hari Poter svetskog fudbala", počeo je Vijeri.
"Kada bude prestao da se bavi fudbalom, baciću svoje televizore. Neću više raditi na televiziji. Gledaću Netfliks jer, kada se on penzioniše, neće biti šta da se gleda."
Mesi je oborio i rekod protiv Juventusa, pošto je postigao 70. pogodak u grupnoj fazi Lige šampiona.
"Neverovatna Barselona, večeras nije bilo utakmice. Mogli su da postignu šest ili sedam golova, lagano. Igrali su fantastično. Drugačiji fudbal u odnosu na Juventus, druga igra. Ne znam kako su izgubili od Real Madrida, ali da ste ih videli samo večeras, rekli biste da ne mogu da izgube ni od koga. Nemoguće je. Još je luđe kad imate takvu 'desetku'", zaključio je Vijeri. 
Katalonci su sada prvi u grupi sa maksimalnim učinkom nakon dva kola, italijanski šampion ima tri manje, dok su iza Dinamo Kijev i Ferencvaroš sa po jednim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mesi je Hari Poter, baciću televizore kada prestane da igra fudbal" VIDEO

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Barselona i Lionel Mesi izvojevali su veliku pobedu nad Juventusom u Torinu i dobili pohvale tamošnjih velikana italijanskog fudbala...Katalonska ekipa je slavila trijumf od 2:0 golovima Osmana Dembelea i Lea Mesija...Legendarni napadač Kristijan Vijeri je na vrlo zanimljiv način pričao o igri i,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.