Izvor: RTS, 29.Okt.2020, 01:01

Mesi, Rašford, Holand - veče rekorda u Ligi šampiona

Drugo kolo Lige šampiona donelo nam je pregršt zanimljiih utakmica, ali i nekoliko značajnih dostignuća. Lionel Mesi postigao svoj 70. pogodak u grupnoj fazi takmičenja, Markus Rašford zabeležio najbrži het-trik kada su igrači sa klupe u pitanju, Holand bio strelac na 10 od 12 utakmica koliko je u karijeri odigrao u eliti.
Fudbaleri Barselone proslavili su odlazak Đozepa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bartomeua sa mesta predsednika kluba trijumfom u Torinu nad Juventusom, a Lionel Mesi oborio je novi rekord.

Argentinac je sa bele tačke postigao 70. pogodak u grupnoj fazi Lige šampiona, što nikome do sada nije pošlo za nogom.
Mesi je do rekorda došao u samo 74 odigrane utakmice, odnosno sa gotovo golom po meču proseka u elitnom takmičenju.
U knjigu rekorda upisao se i Markus Rašford u pobedi Mančester junajteda nad Lajpcigom od 5:0.

Napadač je sa klupe ušao u 63. minutu, a tri gola je postigao u razmaku od 74. do 92, što je novi rekord Lige šampiona.
Mladi Norvežanin Erling Holand odigrao je u karijeri 12 mečeva u Ligi šampiona i postigao 10 pogodaka.

Zahvaljujući golu sa bele tačke protiv Zenita, napadač Borusije bio je strelac u sedam od osam odigranih utakmica u grupnoj fazi takmičenja.
Rekordi za svako poštovanje svih fudbalskih fanatika.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Mesi je Hari Poter, baciću televizore kad prestane da igra fudbal"

Izvor: RTS, 29.Okt.2020

Legendarni italijanski napadač Kristijan Vijeri veliki je fan Lionela Mesija i smatra da je Argentinac najbolji fudbaler svih vremena. Nekadašnji napadač svih velikih italijanskih klubova, koji sada povremeno radi kao stručni konsultant, bio je u Torinu i ispratio pobedu Barselone nad Juventusom. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.