Ko je najbolji fudbalski stručnjak za 2014. godinu?

Izvor: UživoFudbal.com, 30.Okt.2014, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najbolji fudbalski stručnjak za 2014. godinu?

FIFA je objavila spisak od deset trenera koji konkurišu za prestižno pirznanje za najboljeg trenera u 2014. godini koje dodeljuje Svetska kuca fudbala.

Na spisku se nalaze šest klupskih trenera medu kojima i kontraverzni Žoze Murinjo koji je ove godine ostao bez trofeja sa Čelzijem, dok je među četiri reprezentativna trenera najveće iznenađenje trener selekcije SAD Jirgen Klinsman koji je elimisan vec u osmini finala na Svetskom prvenstvu u Brazilu od selekcije Belgije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com <<
Favoriti meču klupskim trenerima su Dijego Simeone koji je osvojio Primeru sa Atletikom iz Madrida, kao i došao do finala Lige šampiona, takode veliki favorit je njegov protivnik iz finala i osvajac Lige šampiona trener Real Madrida Karlo Ančeloti.

Kako se ove godine igrao Mundijal definitivno jedan od najvecih favorita je i njegov osvajac selektor Nemačke Joakim Lev.

Spisak kandidata za najboljeg trenera u 2014. godini:

Karlo Anćeloti Real Madrid

Pep Gvardiola Bajern

Žoze Murinjo Čelzi

Manuel Pelegrini Mančester Siti

Dijego Simeone Atletiko Madrid

Antonio Konte Juventus

Luj van Gal Holandija

Jirgen Klinsman SAD

Joakim Lev Nemačka

Alehandro Sabelja Argentina
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.