Kakav festival fudbala na Bombonjeri! Benedeto promašio pobedu, Buenos Ajres će goreti u revanšu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav festival fudbala na Bombonjeri! Benedeto promašio pobedu, Buenos Ajres će goreti u revanšu! (video)

Tevez razmrdao Boku, ali tek će se igrati...

Čekali smo i jedva dočekali - večeras je odigrana prva utakmica finala Kopa Libertadores između Boke Juniors i River Plate.

Nakon prvobitnog odlaganja, večerašnji meč na Bombonjeri je odigran, a navijači širom sveta su imali šta da vide u remiju 2:2.

Prvo poluvreme je krenulo sa laganim ispitivanjem snaga obe ekipe, nije bilo previše uzbuđenja u prvih pola sata, ali je onda usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalski "vatromet".

Proključala je Bombonjera u 34. minutu kada je Ramon Abila nakon drugog pokušaja iskosa sa leve strane savladao Armanija i doveo svoj tim u vođstvo.

Radost domaćih navijača je trajala manje od 60 sekundi kada je uzvratio Lukas Prato koji je Rosija matirao iz kaznenog prostora.

Međutim, na odmor se otišlo prednošću Boke pošto je rezervista Dario Benedeto odlično reagovao na centaršut Vilje iz slobodnog udarca u prvom minutu nadoknade vremena.

Usledio je nešto mirniji drugi period meča, a "Milioneri" su uspeli da ostanu neporaženi u gostima mrskog rivala pošto je Iskerdo postigao autogol u 61. minuta nakon centaršuta Vilje.

Do kraja susreta Boka je pokušavala da nametne svoj ritam igre, ali je River i bez svog trenera Galjarda koji je kažnjen pokazao da je taktički vrlo disciplinovana ekipa, pa su "Milioneri" zasluženo ostali neporaženi.

Ulazak Karlosa Teveza je razdrmao domaću ekipu, upravo je "Apače" asistirao Benedetu koji je u 90. minutu sam izašao pred Armanija koji mu je odbranio zicer.

Reavnš susret finala Kopa Libertadores igra se 24. novembra, a s obzirom da pravilo gola u gostima ne važi, možemo s pravom očekivati još jedan fantastičan meč bez previše kalkulacija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUPERORGAZMIKO!!! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2018

Spektakl kakav se i očekivao! Utakmica veka je opravdala očekivanja. Najveći duel u istoriji najvećeg derbija na svetu je ponudio – fudbalski orgazam! Ako je nešto vredelo pogledati u fudbalu ove godine, onda je to večerašnji praznik fudbal na Bombonjeri u prvom delu dvomeča između Boke Juniors...

Nastavak na MozzartSport.com...

Tevez ne pomišlja na predaju: Diži glave gore! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Nov.2018, 00:27

Opšti utisak je da je River u prednosti posle prve utakmice finala Kopa Libertadores i remija 2:2 na Bombonjeri. Međutim, u šampionskom kodu Boke Juniors je da se nikada ne predaje dok ima šanse za pobedu i sa tim ratničkim duhom će sigurno nastupiti i u revanšu na Monumentalu za 14 dana. Čak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.